Meer resultaten voor ben het alleen zijn zat

ben het alleen zijn zat
Allemaalschatjes.nl Vind een leuke single uit Nederland of Belgie.
Ik ben Marina en ik ben een gescheiden vrouw van 35 jaar, die het alleen zijn zat is. Ik heb 2 kinderen maar die gaan langzaam hun eigen leven lijden en dan ben ik meer en meer alleen! Ben jij ook iemand die zich zo alleen voelt en toe is aan gezelschap?
Ik ben het zo zat! Vrouw en Overgang.
Re: Ik ben het zo zat! Bericht door Dorothea do 09 okt 2014 1644.: Ik herken het wel, het erg tegenop zien. Mijn man en ik gaan regelmatig een weekendje weg of soms langer echt op vakantie en elke keer vind ik het weer spannend. Bij mij gaat het meestal als ik er eenmaal ben beter en vallen de zorgen van de af, alleen thuis zitten kniezen doet mij geen goed heb ik wel geleerd de afgelopen jaren. op vakantie heb ik andere dingen om me heen, andere omgeving, lekker buiten zijn, niet alleen zijn, lekker veel kunnen praten met elkaar, het helpt bij mij allemaal.
Psyche: eenzaamheid, je alleen voelen Trendystyle, de trendy vrouwensite.
Ik voel me zo verdomd alleen. Ciske de Rat Danny de Munk wist toentertijd het concept eenzaamheid toch maar goed te vertolken met zijn klaagzang ik voel me zo verdomd alleen. Zijn vader zat op zee en in de ogen van zijn moeder kon hij geen goed doen.
Ben het alleen zijn zat.
Ben het alleen zijn zat. Hoi hoi, ik ben Marise. Ik ben 28 jaar en kom uit Brabant. Ik durfde nooit deze stap te nemen maar een vriendin heeft me toch overgehaald, dus hier ben ik Ik ben het alleen zijn ontzettend beu terwijl ik toch altijd complimentjes krijg omdat ik altijd zo vrolijk ben.
Alleen zijn is niet eenzaam het is een kunst Meer Geluk en Succes.
Ik hou zo van alleen zijn iets gaan drinken naar de omgeving kijken niet, verplicht zijn om te praten puur mijzelfde, momenten met mijn zoon en of bij mijn vrienden koester ik ook. 9 juni 2013 op 1713.: ook ik herken het beeld van eenzaamheid, ik krijg paniek aanvallen, huilbuien en ga overal rond bellen om maar met iemand te praten. ik heb er ook medicijnen voor maar die slik ik al zo lang dat ze niet meer werken, ik wou zo graag iemand om me heen om mee te praten en ook ik heb alleen nog maar een zoon maar die is er zat van dat ik depresief ben en wordt dan ook depresief.
Speurders.nl: Ik ben het alleen zijn zat.
Ik ben 39 en al weer een tijd alleen Na een moeilijke scheiding ben ik met de kinderen verhuisd naar Beuningen om een nieuwe start te maken. Ik ben het alleen zijn zat en daarom zoek ik een leuke betrouwbare man.
Ben je het alleen zijn ook zat? MarktPlaza.nl.
Ben ik jou iemand. Ben jij het ook zo zat om in een leeg huis thuis te komen? Ben je ook serieus op zoek. Een nieuwe liefde, daar ben ik toch niet te oud voor? Het alleen zijn zo zat?

Contacteer ons